Tweedehands lp’s bij no. 1

Er zijn verschillende manieren om tweedehands lp’s aan te schaffen:

  1. Platenbeurzen: er worden vaak platenbeurzen georganiseerd waar je tweedehands lp’s kunt kopen. Hier vind je een groot aanbod van verschillende genres en artiesten.
  2. Tweedehands platenwinkels: er zijn winkels gespecialiseerd in tweedehands lp’s. Hier vind je vaak een gevarieerd aanbod van verschillende genres en artiesten.
  3. Online: op websites zoals Marktplaats, eBay en Discogs kun je tweedehands lp’s kopen. Hier vind je vaak ook zeldzame platen die moeilijk te vinden zijn in winkels. Bij VindCD kijk je natuurlijk altijd als eerste. Want die heeft een heel groot assortiment tweedehands LP’s en vooral CD’s!
  4. Kringloopwinkels: in kringloopwinkels kun je vaak lp’s vinden voor een klein prijsje. Het aanbod kan echter wel beperkt zijn en de kwaliteit van de lp’s is niet altijd goed.
  5. Vlooienmarkten: op vlooienmarkten kun je soms lp’s vinden. Het aanbod is vaak wisselend en het kan een uitdaging zijn om de platen in goede staat te vinden.

Als je 2e hands lp’s koopt, is het belangrijk om de staat van de plaat te controleren. Kijk of de hoes nog in goede staat is en controleer de lp op krassen en beschadigingen. Het is ook verstandig om de lp even te beluisteren voordat je hem koopt, om er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed genoeg is.

 

tweedehands lp's

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp