Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VindCD

 

VindCD wil net als U van muziek genieten en zal samen met U als consument dit graag positief beleven.

Mocht er onverhoopt toch wat misgaan dan heeft VindCD hieronder een aantal spelregels. Hopelijk hoeven wij samen hier geen gebruik van te maken maar liever dan toch onze duidelijkheid hierin.

Laat u zeker niet afschrikken als muziek liefhebber

 

Privacy
Met de persoonlijke informatie die u aan VindCD verstrekt wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. De gegevens blijven binnen het bedrijf en worden niet vrijgegeven aan derden. De verkregen informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling en voor het verstrekken van informatie over uw bestelling.

 

Algemeen
Door bij VindCD een bestelling te plaatsen geeft u als consument te kennen dat u met onze algemene en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Afwijkingen op de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

 

Prijzen
Alle prijzen op de website van VindCD zijn inclusief het huidig geldende BTW tarief en exclusief verzendkosten. Over gebruikte artikelen wordt door ons BTW afgedragen volgens de margeregeling. Voor deze artikelen wordt geen BTW vermeld op de site. De prijzen bij VindCD zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. VindCD heeft het recht om de consument te informeren over prijsfouten. Indien u als consument niet akkoord gaat met de prijswijziging hebt u als consument het recht om de overeenkomst kosteloos te herroepen. Nabestellingen kunnen niet automatisch tegen dezelfde prijs worden geleverd.

 

Levering
Wij proberen brievenbuspost op werkdagen waarvan wij voor 16.00 uur de betaling van hebben ontvangen op dezelfde dag via TNT  of DHL te versturen.

Pakketpost wordt normaal gesproken binnen één of twee werkdagen verstuurd via DHL of PostNL. Uw bestellingen kunnen niet afgehaald worden. VindCD verkoopt uitsluitend online.

 

Reclameren
Als het geleverde bij aflevering niet blijkt te voldoen aan hetgeen is overeengekomen behoort dit binnen drie dagen na levering aan VindCD te worden gemeld. Er wordt dan met u in overleg gaan om te kijken hoe een en ander naar tevredenheid opgelost kan worden.

 

Betaling
Voor alle leveringen dient vooruit te worden betaald, tenzij nadrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen.
De betaling aan VindCD kan gedaan worden d.m.v. een bankoverschrijving, IDEAL of PayPal. Wanneer u via iDEAL of PayPal betaalt is dit direct zichtbaar op onze rekening en kunnen we tot versturen overgaan. Wanneer u zelf de betaling via een overschrijving of internetbankieren regelt, worden de goederen verstuurd wanneer de betaling bij ons zichtbaar is.

 

Annuleren, retourneren
Indien uw bestelling nog niet is verzonden, kunt u binnen zeven dagen uw order kosteloos annuleren.
U bent als consument gerechtigd om het geleverde mits ongebruikt en ongeopend binnen acht dagen na levering te retourneren. Retourzendingen dienen in de originele verpakking, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd verzonden te worden. U dient vooraf uw retourzending bij ons te melden via e-mail: verkoop@vindcd.nl

Niet aangemelde zendingen worden niet vergoed. VindCD behoudt zich het recht voor om niets of slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen wanneer het duidelijk is dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. Uiteraard zullen wij dit in overleg communiceren.

Bij gedeeltelijke retourzending waardoor het orderbedrag onder de 50 euro (kosteloze verzendbedrag) komt, worden er verzendkosten in rekening gebracht. De ze worden verrekend met de terugbetaling.

 

Overmacht
Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: alles wat daarover in de wet en jurisprudentie wordt bepaald, alsmede alle andere van buiten komende oorzaken waarop VindCD geen invloed kan uitoefenen, en waardoor VindCD niet in staat is de verplichtingen na te komen.