Speciaal Zeldzaam CD’s te koop

Speciaal Zeldzaam CD’s

Er zijn verschillende websites die cd’s speciaal zeldzaam cd’s aanbieden. Hier zijn enkele suggesties:

hier zijn enkele voorbeelden van cd’s die in het verleden hoogst gewild waren onder verzamelaars en als ondertitel ook vaak speciaal zeldzaam hebben:

  1. The Beatles – Yesterday and Today” (de “Butcher Cover” editie): Deze cd, uitgebracht in 1966, had een controversiële albumhoes waarop de Beatles waren afgebeeld in een slachthuis met rauw vlees en poppenlichaamsdelen. Vanwege de negatieve reacties werd de hoes snel teruggetrokken en vervangen door een andere versie, wat de “Butcher Cover” editie uiterst zeldzaam maakt. Leuk om te weten toch?
  2. “The Velvet Underground & Nico – The Velvet Underground & Nico” (met de gele banaanhoes): Dit iconische album uit 1967, geproduceerd door Andy Warhol, had een hoesontwerp met een gele banaan die je kon pellen om een roze banaan eronder te onthullen. Vanwege de kwetsbaarheid van het ontwerp zijn exemplaren met de originele gele banaanhoes zeldzaam en gewild onder verzamelaars.
  3. Prince – The Black Album”: Dit album van Prince, uitgebracht in 1987, werd op het laatste moment teruggetrokken voordat het op de markt werd gebracht. Er zijn echter een beperkt aantal exemplaren in omloop gekomen en daardoor is het een van de zeldzaamste en meest waardevolle cd’s in de muziekgeschiedenis. Ach ja, the originals is ook een leuk album toch?
  4. “The Quarrymen – That’ll Be the Day / In Spite of All the Danger”: Dit is een single van de oorspronkelijke band van de Beatles, The Quarrymen, uitgebracht in 1958. Er zijn slechts enkele exemplaren van deze single bekend, waardoor het een van de zeldzaamste en meest waardevolle vinylplaten is.

Maar ook is er de cd met 14 Hollandse levensliedjes die toch ook wel speciaal zeldzaam te noemen is. Verkrijgbaar bij VindCD!

Het is belangrijk op te merken dat de waarde van zeldzame cd’s kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van de cd, de hoes, de zeldzaamheid en de vraag van verzamelaars. Als je geïnteresseerd bent in het verzamelen van speciaal zeldzame cd’s, is het raadzaam om de marktwaarde en de authenticiteit zorgvuldig te onderzoeken en mogelijk advies in te winnen bij experts op het gebied van muziekverzamelingen.

electronic cd's, World Music, trance, techno, speciaal zeldzaam,

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp