Je bent hier:

Tramps (The) – The Collection

Tramps (The) – The Collection (muziekcassette)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Tramps (The) – The Collection

Format: muziekcassette (MC)

Label: Arcade Netherlands 01 6420 41

Produced: 1991

Staat: gebruikt

Conditie: zeer goed


Genres: Soul & Disco


Tramps (The) – The Collection – Tracklist:


A1. Shout (03:30)
A2. Hold Back The Night (03:46)
A3. Disco Inferno (03:35)
A4. Hooked For Life (02:58)
A5. Save A Place (04:58)
A6. Trusting Heart (03:17)
A7. Love Epidemic (04:47)
A8. That’s Where The Happy People Go (07:50)
B1. Sixty Minute Man (03:30)
B2. Body Contact Contract (02:59)
B3. Disco Party (Dance People Dance) (08:04)
B4. Soul Searchin’ Time (03:26)
B5. Where Do We Go From Here (04:22)
B6. Zing Went The Strings Of My Heart (03:17)
B7. (The Lights Went Out In) New York City (03:20)