Je bent hier:

Train – Christmas In Tahoe


2 op voorraad

Zet op verlanglijst

Train – Christmas In Tahoe

Format: CD Album

Label:  Sunken Forest Records US  SF0001

Produced: 2015

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Rock (Kerstmuziek)


Train – Christmas In Tahoe – Tracklist:


01. This Christmas
02. Christmas Must Be Tonight
03. River
04. Christmas Island
05. Have Yourself A Merry Little Christmas
06. Merry Christmas Everybody
07. Santa Bring My Baby Back To Me
08. What Christmas Means To Me
09. Wait For Mary, Christmas
10. O Holy Night
11. Shake Up Christmas
12. Happy Xmas (War Is Over)
13. 2000 Miles
14. Tinsel And Lights
15. Mele Kalikimaka