Je bent hier:

Saga – Live In Hamburg (2LP)


2 op voorraad

Zet op verlanglijst

Saga – Live In Hamburg

Format: LP (Reissue 180g 2LP)

Label: Ear Music Germany 0213009EMU

Produced: 2018

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Progressive Rock


Saga – Live In Hamburg – Tracklist:


A1. (Goodbye) Once Upon A Time (06:50)
A2. Someone Should (04:02)
A3. You’re Not Alone (06:20)
A4. Hot To Cold (04:41)
B1. On The Loose (05:09)
B2. On My Way (05:54)
B3. Scratching The Surface (09:41)
B4. Time To Go (04:12)
C1. I’ll Be (04:30)
C2. Don’t Be Late (11:50)
C3. Wildest Dreams (04:10)
C4. Ice Nice (07:07)
D1. Humble Stance (06:12)
D2. Careful Where You Step (07:55)
D3. Wind Him Up (05:43)
D4. The Flyer (05:01)