Je bent hier:

Ray Charles – Collection (MC)

Ray Charles – Collection (muziekcassette)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Ray Charles – Collection

Format: Muziekcassette

Label: Arcade France 14557-4

Produced: 1989

Staat: gebruikt

Conditie: zeer goed


Genres: Jazz,Blues & Pop


Ray Charles – Collection – Tracklist:


A1. I Can’t Stop Loving You
A2. You Don’t Know Me
A3. Ruby
A4. It Makes No Difference Now
A5. That Lucky Old Sun
A6. Cry
A7. Let’s Go Get Stoned
A8. Together Again
A9. Here We Go Again
A10. Take These Chains From My Heart
A11. Eleanor Rigby
A12. I Love You So Much It Hurts
A13. Makin’ Believe
A14. Smack Dab In The Middle
A15. Hey, Good Lokin’
A16. What’d I Say
B1. Yesterday
B2. Born To Lose
B3. Your Cheatin’ Heart
B4. Half As Much
B5. You Win Again
B6. Makin’ Whoopee
B7. Busted
B8. Georgia On My Mind
B9. Crying Time
B10. Careless Love
B11. Baby, It’s Cold Outside
B12. You Are My Sunshine
B13. Bye Bye Love
B14. Unchain My Heart
B15. I Gotta Woman (Live)
B16. Hit The Road Jack