Je bent hier:

Quincy Jones - Q: Soul Bossa Nostra



Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Quincy Jones – Q: Soul Bossa Nostra

Format: CD Album
Label: Interscope USA
Produced: 2010
Staat: gebruikt
Conditie: zeer goed

cut-out in achterste boekje.

Genre: Jazz / Bossa Nova

Quincy Jones – Q: Soul Bossa Nostra – Tracklist:

01. Ironside
02. Strawberry Letter 23
03. Soul Bossa Nostra
(featuring Naturally 7/Rudy Currence)
04. Give Me the Night
05. Tomorrow
06. You Put a Move on My Heart
(featuring Jennifer Hudson)
07. Get the Funk Out of My Face
08. Secret Garden
(featuring LL Cool J/Robin Thicke/Tevin Campbell
/Tyrese Gibson/Usher/Barry White)
09. Betcha Wouldn’t Hurt Me
(featuring Mary J. Blige/Q-Tip)
10. Everything Must Change
11. Many Rains Ago [Oluwa]
12. P.Y.T. (Pretty Young Thing)
(featuring T-Pain)
13. It’s My Party
14. Hikky-Burr
(featuring David Banner/Three 6 Mafia)
15. Sanford and Son
(featuring B.o.B/Mohombi/Prince Charlez/T.I.)