Je bent hier:

Marillion – Holidays In Eden (Deluxe Edition 4LP Box Set)


2 op voorraad

Zet op verlanglijst

Marillion – Holidays In Eden

Format: LP (Deluxe Edition 4LP Box Set Reissue Remixed 180 gram)

Label: Parlophone Europe 0190296609190

Produced: 2022

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Progressive Rock


Marillion – Holidays In Eden – Tracklist:


LP 1: Holidays In Eden (2022 Re-Mix)


A1. Splintering Heart
A2. Cover My Eyes (Pain & Heaven)
A3. The Party
A4. No One Can
B1. Holidays In Eden
B2. Dry Land
B3. Waiting To Happen
B4. This Town
B5. The Rake’s Progress
B6. 100 Nights


LP 2: Live In Hammersmith 30th September 1991 (Pt.1)


C1. Splintering Heart
C2. Dry Land
C3. The King Of Sunset Town
D1. Garden Party
D2. The Party
D3. Easter


LP 3: Live In Hammersmith 30th September 1991 (Pt.2)


E1. The Space …
E2. Holloway Girl
E3. A Collection
E4. Waiting To Happen
F1. Cover My Eyes (Pain & Heaven)
F2. Lords Of The Backstage
F3. Blind Curve
F4. The Uninvited Guest
F5. No One Can


LP 4: Live In Hammersmith 30th September 1991 (Pt.3)


G1. This Town
G2. The Rake’s Progress
G3. 100 Nights
G4. Slàinthe Mhath
G5. Holidays In Eden
H1. Hooks In You
H2. Berlin
H3. Kayleigh
H4. Incommunicado