Je bent hier:

Jimmy Reed – The Sun Is Shining


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Jimmy Reed – The Sun Is Shining

Format: CD Album (Compilation)

Label: Complete Blues UK 0636551001823

Produced: 2004

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Blues


Jimmy Reed – The Sun Is Shining – Tracklist:


01. High And Lonesome
02. You Don’t Have To Go
03. I Don’t Go For That
04. Ain’t That Lovn’ You Baby
05. I Ain’t Got You
06. Rockin’ With Reed
07. Honest I Do
08. Little Rain
09. I Know It’s A Sin
10. Go On To School
11. Going To New York
12. Take Out Some Insurance
13. Found Love
14. Baby What You Want Me To Do
15. Bright Lights Big City
16. Shame Shame Shame
17. She Don’t Want Me No More
18. Big Boss Man
19. The Sun Is Shining
20. Ends & Odds