Je bent hier:

It Bites – Map Of The Past (2LP & CD)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

It Bites – Map Of The Past

Format: 2LP (45 RPM, Album, Remastered)

Format: CD Album (Remastered)

Label: Inside Out Music Europe 19439854401

Produced: 2021

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Progressive Rock


It Bites – Map Of The Past – Tracklist:




A1. Man In The Photograph
A2. Wallflower
A3. Map Of The Past
B1. Clocks
B2. Flag
B3. The Big Machine
C1. Cartoon Graveyard
C2. Send No Flowers
D1. Meadow And The Stream
D2. The Last Escape
D3. Exit Song


01. Man In The Photograph
02. Wallflower
03. Map Of The Past
04. Clocks
05. Flag
06. The Big Machine
07. Cartoon Graveyard
08. Send No Flowers
09. Meadow And The Stream
10. The Last Escape
11. Exit Song
12. Lighthouse 3:27
13. Come On