Op voorraad

Hello, Dolly! – Soundtrack


1 op voorraad

Voeg to aan verlanglijst
Artikelnummer: 20150835 Categorieën: , Tags: , , ,
  • Free global shipping on all orders
  • 30 days easy returns if you change your mind
  • Order before noon for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout


Hello, Dolly! – Original Cast Of The 1964 Broadway Production
Format: CD Album
Label: BMG GD83814
Produced: 1964
Staat: gebruikt
Conditie: zeer goed

Genre: Soundtrack


01. Prologue (Orchestra)
02. I Put My Hand in (Carol Channing, Company)
03. It Takes a Woman (David Burns, Company)
04. Put on Your Sunday Clothes (Charles Nelson Reilly,
Jerry Dodge, Carol Channing, Igors Gavon, Company)
05. Ribbons Down My Back (Eileen Brennan)
06. Motherhood (Carol Channing, Eileen Brennan, Sondra Lee)
07. Dancing (Carol Channing, Charles Nelson Reilly,
Jerry Dodge, Eileen Brennan)
08. Before the Parade Passes by (Carol Channing, Company)
09. Elegance (Eileen Brennan, Charles Nelson Reilly,
Sondra Lee, Jerry Dodge)
10. Hello, Dolly! (Carol Channing, Company)
11. It Only Takes a Moment (Charles Nelson Reilly,
Eileen Brennan, Company)
12. So Long Dearie (Carol Channing)
13. Finale (David Burns, Carol Channing, Company)

Extra informatie

Gewicht110 g