Je bent hier:

Frank Sinatra – Sinatra Forever (LP)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Frank Sinatra – Sinatra Forever

Format: LP (Compilation)

Label: Musicbank UK 0754220656959

Produced: 2017

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Jazz


Frank Sinatra – Sinatra Forever – Tracks:


A1. Come Fly With Me
A2. Love and Marriage
A3. Withcraft
A4. Pennies From Heaven
A5. You Make Me Feel So Young
A6. Three Coins In The Fountain
A7. (Love Is) The Tender Trap
A8. On The Sunny Side Of The Track
B1. Begin The Beguine
B2. Sentimental Journey
B3. Young At Heart
B4. Blue Skies
B5. On The Road To Mandalay
B6. Learnin’ The Blues
B7. Night And Day
B8. S’ Wonderful