Je bent hier:

Foals – Life Is Yours (LP)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Foals – Life Is Yours

Format: LP (Limited Edition White Vinyl)

Label: Warner Records Worldwide 0190296403828

Produced: 2022

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Pop


Foals – Life Is Yours – Tracklist:


A1. Life Is Yours
A2. Wake Me Up
A3. 2AM
A4. 2001
A5. (Summer Sky)
A6. Flutter
B1. Looking High
B2. Under The Radar
B3. Crest Of The Wave
B4. The Sound
B5. Wild Green