Je bent hier:

Dudley Taft – Summer Rain


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Dudley Taft – Summer Rain

Format: CD Album (Digipack Version)

Label: American Blues Artist Group US

Produced: 2017

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Blues Rock


Dudley Taft – Summer Rain – Tracklist:


01. Flying On Love
02. Dark Blue Star
03. Summer Rain
04. Edge Of Insane
05. Live or Die
06. Pistols at Ten Paces
07. Don’t Let It Fade
08. Moonbeam
09. Come With Me
10. I Lost My Way
11. Find My Way Back Home