Je bent hier:

Doors (The) – Morrison Hotel

Doors (The) – Morrison Hotel (LP)


4 op voorraad

Zet op verlanglijst

Doors (The) – Morrison Hotel

Format: LP (Deluxe Edition Reissue 180 gram Gatefold)

Label: Elektra Europe 7559-60675-1

Produced: 2003

Staat: nieuw in verpakking


Genres: Blues Rock & Psychedelic Rock


Doors (The) – Morrison Hotel – Tracklist:


One: Hard Rock Café


A1. Roadhouse Blues (04:04)
A2. Waiting For The Sun (03:58)
A3. You Make Me Real (02:50)
A4. Peace Frog (02:52)
A5. Blue Sunday (02:08)
A6. Ship Of Fools (03:06)

Two: Morrison Hotel

B1. Land Ho! (04:08)
B2. The Spy (04:15)
B3. Queen Of The Highway (02:47)
B4. Indian Summer (02:33)
B5. Maggie M’Gill (04:24)