Je bent hier:

De Staat – Wait For Evolution


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

De Staat – Wait For Evolution

Format: CD Album (Digipack Version)

Label: Cool Green Records Europe CGR 7309 2

Produced: 2010

Staat:nieuw in verpakking


Genre: Alternative Rock / Stoner Rock


De Staat – Wait For Evolution – Tracklist:


01. Sleep Tight
02. The Fantastic Journey Of The Underground Man
03. I Am Here To Lose Control
04. Wait For Evolution
05. Habibi
06. We’re Gonna Die
07. My Blind Baby
08. Kill The Man
09. Meet The Devil
10. You’ll Be The Leader
11. Taste It
12. Love It
13. Because I Am A Cage Fighter