Je bent hier:

David Bowie - Scary Monsters (LP)


1 op voorraad

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

David Bowie – Scary Monsters

Format: LP (Reissue, Remastered, Stereo, 180g)

Label: Parlophone USA, Canada & Europe 0190295842611

Produced: 2018

Staat: nieuw in verpakking


Genres: Rock & Pop


David Bowie – Scary Monsters – Tracklist:


A1. It’s No Game (Part 1)
A2. Up The Hill Backwards
A3. Scary Monsters (And Super Creeps)
A4. Ashes To Ashes
A5. Fashion
B1. Teenage Wildlife
B2. Scream Like A Baby
B3. Kingdom Come
B4. Because You’re Young
B5. It’s No Game (Part 2)