Je bent hier:

Chuck Berry - Sings The Blues (LP)


1 op voorraad

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Chuck Berry – Sings The Blues

Format: LP (180g)

Label:  Not Now Music Europe NOTLP208

Produced: 2015

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Blues

Chuck Berry – Sings The Blues – Tracklist:


A1. Driftin’ Blues

A2. No Money Down

A3. How You’ve Changed

A4. Low Feeling

A5. Deep Feeling

A6. Sweet Sixteen

A7. Blues For Hawaiians

A8. Worried Life Blues

B1. Run Around

B2. In-Go

B3. Confessin’ The Blues

B4. Downbound Train

B5. Blue Feeling

B6. I Got To Find My Baby

B7. Wee Wee Hours

B8. Together (We’ll Always Be)