Je bent hier:

Blow Monkeys (The) – Animal Magic (LP)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Blow Monkeys (The) – Animal Magic

Format: LP (Limited Edition, Reissue, Remastered, White Vinyl)

Label: BMG UK 4050538826487

Produced: 2023

Staat: nieuw in verpakking


Genres: Rock &  Pop


Blow Monkeys (The) – Animal Magic – Tracklist:


A1. Digging Your Scene (04:14)
A2. Animal Magic (03:07)
A3. Wicked Ways (04:14)
A4. Sweet Murder (06:31)
A5. Aeroplane City Lovesong (04:51)
B1. I Nearly Died Laughing (03:38)
B2. Don’t Be Scared Of Me (03:30)
B3. Burn The Rich (04:18)
B4. I Backed A Winner (In You) (02:39)
B5. Forbidden Fruit (04:00)
B6. Heaven Is A Place I’m Moving To (03:07)