Je bent hier:

Billie Holiday – Lady Sings The Blues


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Billie Holiday – Lady Sings The Blues

Format: CD Album (Reissue, Remastered Limited Edition 24 bit)

Label: State Of Art Europe 81218

Produced: 2018

Staat: nieuw in verpakking


Genres: Jazz & Blues


Billie Holiday – Lady Sings The Blues – Tracklist:


01. Trav’lin Light
02. I Must Have That Man!
03. Some Other Spring
04. Lady Sings The Blues
05. Strange Fruit
06. God Bless The Child
07. Good Morning Heartache
08. No Good Man
09. Love Me Or Leave Me
10. Too Marvelous For Words
11. Willow Weep For Me
12. I Thought About You

LP Sessions

13. P.S. I Love You
14. Softly
15. Stormy Blues

Bonus Tracks

16. Say It Isn’t So
17. I’ve Got My Love To Keep Me Warm
18. I Wished On The Moon
19. Always
20. Everything Happens To Me
21. Do Nothin’ Till You Hear From Me