Je bent hier:

Barry White – Icon (Soul Hits)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Barry White – Icon (Soul Hits)
Format: CD Album
Label: Mercury Records Europe 0602527472508
Produced: 2010
Staat: gebruikt
Conditie: zeer goed




Heel klein gaatje in het achterste boekje.
Een zogeheten cut-out.

Genre: Soul


Barry White – Icon (Soul Hits) – Tracklist:


01. Love’s Theme
02. Can’t Get Enough of Your Love, Babe
03. You’re the First, the Last, My Everything
04. Honey Please, Can’t Ya See
05. Never, Never Gonna Give Ya Up
06. I’m Gonna Love You Just a Little More, Baby
07. It’s Ecstasy When You Lay Down Next to Me
08. I’m Qualified to Satisfy You
09. Sha La La Means I Love You
10. Let the Music Play
11. Sho’ You Right
12. Practice What You Preach