Je bent hier:

Aretha Franklin - Love Songs


1 op voorraad

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Aretha Franklin – Love Songs
Format: CD Album
Label: BMG Europe 74321 840882
Produced: 2001
Staat: gebruikt
Conditie: zeer goed

Genre: Soul


Aretha Franklin – Love Songs – Tracklist:


01. Rose Is Still A Rose
02. Willing To Forgive
03. United Together
04. Honey
05. Another Night
06. If Ever A Love There Was
07. He’ll Come Along
08. Love All The Hurt Away (Ft. George Benson)
09. There’s A Star For Everyone
10. It’s My Turn
11. Kind Of Man
12. He’s The Boy
13. Come To Me
14. Someone Else’s Eyes
15. You Make Me Feel Like A Natural Woman (Live)