Je bent hier:

Alison Moyet – Hoodoo (LP)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Alison Moyet – Hoodoo

Format: LP (Reissue Remastered)

Label: BMG UK & Europe 4050538323320

Produced: 2017

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Synth-Pop


Alison Moyet – Hoodoo – Tracklist:


A1. Footsteps
A2. It Won’t Be Long
A3. This House
A4. Rise
A5. Wishing You Were Here
A6. (Meeting With My) Main Man
B1. Hoodoo
B2. Back Where I Belong
B3. My Right A.R.M.
B4. Never Too Late