Je bent hier:

AC/DC - Greatest Hits Live (LP)


2 op voorraad

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

AC/DC – Greatest Hits Live

Format: LP (Unofficial Release De Luxe Gatefold Edition 180g)

Label: Get Yer Vinyl Out Europe 1

Produced: 2021

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Classic Rock


AC/DC – Greatest Hits Live – Tracklist:


A1.Let There Be Rock (06:07)
A2. Back In Black (03:46)
A3. You Shook Me All Night Long (03:59)
A4. T.N.T. (03:30)
A5. Hells Bells (05:07)
A6. If You Want Blood (You’ve Got It) (05:55)
B1. Dirty Deed Done Cheap (04:32)
B2. High Voltage (06:07)
B3. Whole Lotta Rosie (05:02)
B4. Highway To Hell (04:09)
B5. For Those About To Rock (06:49)