Je bent hier:

90’s Alternative Collected – Diverse Artiesten (2LP)


2 op voorraad

Zet op verlanglijst

90’s Alternative Collected – Diverse Artiesten

Format:LP ( Limited Edition, Translucent Magenta Compilation 2LP)

Label: Music On Vinyl 0600753980521

Produced: 2023

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Alternative Rock


90’s Alternative Collected – Diverse Artiesten – Tracklist:


A1. Weezer – Buddy Holly
A2. Manic Street Preachers – You Stole The Sun From My Heart
A3. Oasis – The Masterplan
A4. Nick Cave & The Bad Seeds – Do You Love Me?
A5. Eels – Last Stop: This Town
A6. Urban Dance Squad – Routine
B1. R.E.M. – Bang And Blame
B2. Kula Shaker – Hush
B3. Concrete Blonde – Joey
B4. Fastball – The Way
B5. Soundgarden – Spoonman
B6. Blind Melon – No Rain
B7. Stereophonics – A Thousand Trees
C1. Fun Lovin’ Criminals – Scooby Snacks
C2. Smash Mouth – Walkin’ On The Sun
C3. Thelonious Monster – Body And Soul?
C4. Cracker – Low
C5. Therapy? – Die Laughing
C6. Iggy Pop – Home
C7. Live – All Over You
D1. Faith No More – Midlife Crisis
D2. Semisonic – Closing Time
D3. The Cranberries – Dreams
D4. The Smithereens – Top Of The Pops
D5. Nada Surf – Popular
D6. Sublime – Santeria