LP kopen tweedehands

LP kopen tweedehands

Goedkope lp’s vind je bij VindCD!

Als je op zoek bent naar goedkope tweedehands LP’s (vinyl) dan hebben wij een leuk assortiment.

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om goedkope LP’s te vinden, afhankelijk van waar je woont en wat voor soort muziek je zoekt. Hier zijn een paar suggesties:

  1. Kringloopwinkels: veel tweedehands winkels hebben een sectie met vinylplaten. Vaak kun je hier goedkope LP’s vinden van verschillende genres. Bij VindCD hebben wij diverse tweedehands LP’s maar ook nieuwe LP’s. Kijk dus eerst even bij VindCD.nl.
  2. Platenbeurzen: platenbeurzen zijn evenementen waarbij verkopers samenkomen om hun vinyl collecties te verkopen. Hier kun je vaak een breed scala aan LP’s vinden, en sommige verkopers bieden kortingen aan. VindCD verkoopt alleen online LP’s.
  3. Online marktplaatsen: er zijn verschillende online marktplaatsen zoals Marktplaats, Bol.com en Ebay waar mensen hun LP’s verkopen. Hier kun je soms ook goedkope deals vinden. Volgens ons kan je het beste een kijkje nemen bij VindCD.nl 🙂
  4. Platenzaken: sommige platenzaken hebben een sectie met tweedehands LP’s waar je goedkope platen kunt vinden. Bij VindCD.nl zijn de prijzen onovertroffen!
  5. Ruilbeurzen: in sommige steden worden er ruilbeurzen georganiseerd waar je je eigen LP’s kunt ruilen voor andere LP’s. Dit kan een goede manier zijn om nieuwe muziek te ontdekken zonder veel geld uit te geven.

Onthoud dat de staat van de plaat van invloed kan zijn op de prijs. Een plaat in goede staat zal duurder zijn dan een plaat in slechte staat. Het is ook belangrijk om te weten welke LP’s waardevol zijn, zodat je niet per ongeluk een zeldzame plaat koopt voor een spotprijs.

vind cd - LP kopen tweedehands

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp