Fusion CDs te koop

Fusion Cd’s

Er zijn verschillende online – en gewone muziekwinkels waar je Fusion cd’s kunt kopen maar kijk eerst eens rond bij VindCD voor Fusion muziek!

Er zijn veel CD’s beschikbaar met deze muziek. Hier zijn enkele suggesties van bekende artiesten en albums:

  1. “Head Hunters” van Herbie Hancock: Dit album uit 1973 wordt beschouwd als een mijlpaal in de geschiedenis van deze muziek. Het bevat een mix van jazz, funk en rock, en bevat het iconische nummer “Chameleon”.
  2. “The Inner Mounting Flame” van Mahavishnu Orchestra: Deze band, geleid door gitarist John McLaughlin, combineerde jazz en rock in hun unieke stijl. Hun debuutalbum uit 1971 bevat enkele van hun meest memorabele nummers, waaronder “Meeting of the Spirits” en “The Noonward Race”.
  3. “Romantic Warrior” van Return to Forever: Keyboardspeler Chick Corea richtte Return to Forever op in de jaren ’70 en creëerde een unieke mix van jazz, rock en Latin muziek. Hun album “Romantic Warrior” uit 1976 wordt beschouwd als een van hun beste en bevat het bekende nummer “Medieval Overture”.
  4. “Bitches Brew” van Miles Davis: Dit iconische album uit 1970 markeerde een belangrijke verandering in het geluid van Miles Davis. Het bevatte een mix van jazz, rock, funk en elektronische muziek en wordt beschouwd als een van de belangrijkste fusion-albums ooit gemaakt.
  5. “The Fusion Syndicate” van verschillende artiesten: Dit album uit 2012 is een verzameling van enkele van de beste fusion-muzikanten van de afgelopen decennia. Het bevat een mix van jazz, rock, funk en fusion en bevat nummers van artiesten als Billy Cobham, Larry Coryell, en Steve Morse.
  6. “Behind The Gardens – Behind The Wall – Under The Tree…” van Andreas Vollenweider

Dit is slechts een kleine selectie van de vele CD’s die beschikbaar zijn met fusion muziek. Hopelijk helpt het je bij het ontdekken van nieuwe artiesten en albums om van te genieten! Kan je de door jou gezochte CD niet vinden? Laat het weten aan VindCD.nl en wij zoeken voor jou!

Selecteer de cd die u wilt kopen en voeg deze toe aan uw winkelwagentje. Volg daarna de stappen om uw bestelling af te ronden, zoals het invoeren van uw verzendadres en betalingsgegevens. Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail en zal uw cd zo snel mogelijk worden verzonden.

Fusion CD's

Bij VindCD kan je nu ook de nieuwste CD’s pre-orderen!

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp