Beste New Age Albums

Beste New Age Albums

 

 

 

Beste New Age Albums

Ben jij ook op zoek naar de Beste New Age Albums?

Kijk dan eerst eens bij VindCD.nl. Want daar vind je de beste New Age albums tegen hele lage prijzen!

Het bepalen van de beste New Age albums is subjectief en afhankelijk van persoonlijke smaak. Er zijn echter veel klassieke en invloedrijke New Age-albums die veel lof hebben ontvangen. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke New Age-albums die je zou kunnen overwegen om te beluisteren:

  1. Enya – “Watermark: Dit album uit 1988 wordt vaak beschouwd als een van de meest iconische in het genre. Het omvat nummers als “Orinoco Flow” en “Sail Away.”
  2. Vangelis – “1492: Conquest of Paradise: De muziek van Vangelis, waaronder deze soundtrack voor de film “1492,” heeft een sterk New Age-gevoel en wordt gewaardeerd om zijn atmosferische kwaliteit. Vind de beste New Age Albums bij VindCD.nl
  3. Yanni – “Live at the Acropolis”: Yanni is bekend om zijn emotionele en meeslepende New Age-muziek. Dit live-album is een fan favoriet.
  4. George Winston – “December”: George Winston staat bekend om zijn pianomuziek, en dit album is een prachtige verzameling pianostukken die perfect passen bij de wintermaanden.
  5. Loreena McKennitt – “The Book of Secrets”: Terwijl Loreena McKennitt’s muziek elementen van Keltische muziek bevat, wordt het vaak beschouwd als onderdeel van het New Age-genre. Dit album bevat prachtige nummers zoals “The Mummer’s Dance.”
  6. Deuter – “Koyasan”: Deuter is een bekende New Age-artiest die meditatieve en ontspannende muziek maakt. “Koyasan” is een van zijn gewaardeerde werken.
  7. Kitaro – “Silk Road”: Kitaro staat bekend om zijn epische en atmosferische New Age-composities. “Silk Road” is een van zijn beroemdste albums.
  8. Steven Halpern – “Chakra Suite”: Steven Halpern’s muziek is gericht op ontspanning en innerlijke genezing. “Chakra Suite” is een uitstekend album voor meditatie en balans.
  9. Mike Oldfield – “Tubular Bells III”: Hoewel Mike Oldfield’s muziek vaak wordt gecategoriseerd als progressieve rock, heeft het ook sterke New Age-invloeden. “Tubular Bells” is een baanbrekend album.
  10. Ludovico Einaudi – “Divenire”: Hoewel Einaudi vaak wordt geassocieerd met hedendaagse klassieke muziek, heeft zijn werk ook New Age-elementen. “Divenire” is een prachtig album met pianomuziek.

Dit zijn slechts enkele suggesties, en er zijn veel meer Beste New Age Albums om te ontdekken. Het is een genre dat bekend staat om zijn rustgevende en contemplatieve karakter, dus je kunt verschillende albums verkennen om te zien welke het beste bij jouw smaak past.

VindCD: Er is eigenlijk maar één winkel waar je de beste albums kunt kopen voor hele leuke bedragen.
En …bij bestellingen vanaf €50,- gratis verzending binnen Nederland.

Bij het kopen van tweedehands albums, of het nu gaat om Beste New Age Albums of andere tweedehands albums, is het, vooral als je online koopt, belangrijk om de staat van deze albums te controleren. VindCD benoemd altijd de kwaliteit van alle albums. Als je online koopt, lees dan ook de beschrijvingen en beoordelingen van de verkoper om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare aankoop doet. Zie hiervoor bijvoorbeeld de recensies op Trustpilot!

Bij VindCD zit het met de kwaliteit van de aan te schaffen CD’s en LP’s dus echt wel goed. Maar ook qua prijzen is VindCD.nl een uitschieter op internet. Je staat er echt versteld van wat er allemaal te koop is vanaf slechts €1,00! Dat geldt ook voor de Nederlandstalige Albums. Dus voor de prijs hoef je het echt niet te laten. En dan heb je ook nog gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro!

Volg alle stappen om je bestelling af te ronden, zoals het invoeren van je adres en betalingsgegevens. Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van jouw bestelling en zal jouw Album, CDCD-single, Muziekcassette, Super Audio CD of Muziek DVD zo snel als mogelijk worden verzonden. Dit gebeurt vaak al op de dag van bestelling.

Bij VindCD.nl koop je goedkope tweedehands albums.

Wij hebben ook diverse nieuwe albums (die je ook kunt pre-orderen) maar het grootste gedeelte bestaat uit tweedehands albums. Hoewel we ons ook richten op nieuwe albums blijven wij gebruikte albums (zowel op CD als LP) inkopen!

Zit het album die jij zoekt er niet bij? Stuur een e-mail naar VindCD.nl en wij zoeken dan voor jou! Hebben wij jouw album gevonden? Dan mailen we je direct!

de Beste New Age Albums

 

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp