Je bent hier:

Shocking Blue – At Home (LP)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Shocking Blue – At Home

Format: LP (Limited Edition, Numbered, Remastered, Pink, 180 Gram, Gatefold)

Label: Music On Vinyl Europe 8719262020375


Staat: nieuw in verpakking


Genre: Psychedelic Rock


Shocking Blue – At Home – Tracklist:


A1. Boll Weevil (02:40)
A2. I’ll Write Your Name Through The Fire (02:50)
A3. Acka Raga (03:10)
A4. Love Machine (03:15)
A5. I’m A Woman (03:00)
A6. Venus (03:07)
B1. California Here I Come (03:15)
B2. Poor Boy (04:50)
B3. Long And Lonesome Road (02:44)
B4. Love Buzz (03:40)
B5. The Butterfly And I (03:50)