Kenny Rogers – Het Beste Van



Artikelnummer: 20151106 Categorieën: , Tags: , , ,
  • Free global shipping on all orders
  • 30 days easy returns if you change your mind
  • Order before noon for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout


Kenny Rogers – Het Beste Van

Format: CD Album
Label: EVA
Produced: 1990
Staat: gebruikt
Conditie: zeer goed

Genre: Country


Kenny Rogers – Het Beste Van – Tracklist:


01. Coward Of The Country
02. Lucille
03. We’ve Got Tonight (Ft. Sheena Easton)
04. She Believes In Me
05. The Gambler
06. Roby Don’t Take Your Love To Town
07. Don’t Fall In Love With A Dreamer (Fr. Kim Carnes)
08. 20 Years Ago
09. Through The Years
10. Eyes That See In The Dark
11. Islands In The Stream (Ft. Dolly Parton)
12. Crazy
13. What About Me (Ft. Kim Carnes & James Ingram)
14. Lady
15. I Don’t Need You
16. You Decorated My Life
17. Love The World Away
18. Burried Treasure

Voor meer informatie over deze artiest kunt u zijn website bezoeken.

Extra informatie

Gewicht110 g