Je bent hier:

Julie London – Lonely Girl

Julie London – Lonely Girl (LP)



Zet op verlanglijst

Julie London – Lonely Girl

Format: LP (Reissue)

Label: Liberty France LRP 3012

Produced: 1984

Staat: gebruikt

Conditie: zeer goed (VG+)



Er zit een kleine naamsticker op de voorkant van de hoes.


Genres: Jazz & Pop


Julie London – Lonely Girl – Tracklist:


A1. Lonely Girl (02:31)
A2. Fools Rush In (02:07)
A3. Moments Like This (02:38)
A4. I Lost My Sugar In Salt Lake City (02:33)
A5. It’s The Talk Of The Town (02:35)
A6. What’ll I Do (02:02)
B1. When Your Lover Has Gone (01:54)
B2. Don’t Take Your Love From Me (02:43)
B3. Where Or When (02:35)
B4. All Alone (01:48)
B5. Mean To Me (02:09)
B6. How Deep Is The Ocean (02:10)
B7. Remember (01:47)