Je bent hier:

Ice Cube – Death Certificate (LP)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Ice Cube – Death Certificate

Format: LP (Reissue)

Label: Universal Europe 0602547128034

Produced: 2023

Staat: nieuw in verpakking


Genre: Hip Hop


Ice Cube – Death Certificate – Tracklist:


A: The Death Side


A01. The Funeral
A02. The Wrong Nigga To —- Wit
A03. My Summer Vacation
A04. Steady Mobbin’
A05. Robin Lench
A06. Givin’ Up The Nappy Dug Out
A07. Look Who’s Burnin’
A08. A Bird In The Hand
A09. Man’s Best Friend
A10. Alive On Arrival
A11. Death


B: The Life Side


B1. The Birth
B2. I Wanna Kill Sam
B3. Horny Lil’ Devil
B4. Black Korea
B5. True To The Game
B6. Color Blind
B7. Doing Dumb —-
B8. Us
B9. No Vaseline