Je bent hier:

Frank Sinatra – The Voice

Frank Sinatra – The Voice (muziekcassette)


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Frank Sinatra – The Voice

Format: MC (muziekcassette)

Label: Reprise Records Netherlands DN 6212

Produced: 1983

Staat: gebruikt

Conditie: zeer goed


Genre: Jazz


Frank Sinatra – The Voice – Tracklist:


A1. Theme From New York, New York
A2. I Believe I’m Gonna Love You
A3. Something Stupid
A4. For Once In My Life
A5. My Way
A6. Bad Bad Leroy Brown
A7. I’ve Got You Under My Skin
A8. Ol’ Man River
A9. Didn’t We
B1. Dry Your Eyes
B2. Yesterday
B3. Strangers In The Night
B4. Girl From Ipanema
B5. The Lady Is A Tramp
B6. The Shadow Of Your Smile
B7. Let Me Try Again (Laisse Moi Le Temps)
B8. I Get A Kick Out Of You
B9. Send In The Clowns (From ‘A Little Night Music’)