Je bent hier:

Aaron Neville – Love Songs


1 op voorraad

Zet op verlanglijst

Aaron Neville – Love Songs
Format: CD Album
Label: A&M USA
Produced: 2003
Staat: gebruikt
Conditie: goed
Achterste boekje heeft een flinke cut-out
bij de barcode.
Genre: Rock
01. Betcha by Golly, Wow
02. Close Your Eyes
03. The Ten Commandments of Love
04. Pledging My Love
05. With You in Mind
06. It Feels Like Rain
07. Mona Lisa
08. Beautiful Night
09. Can’t Stop My Heart From Loving You
(The Rain Song)
10. My Precious Star
11. Everyday of My Life
12. Say What’s in My Heart
13. Just to Be With You
14. I Can’t Imagine