CategoriesNieuws

Koopjeshoek met extra afgeprijsde tweedehands cd’s.

Koopjeshoek van VindCD

Koopjeshoek

Koopjeshoek van VindCD is een redelijk nieuwe rubriek. De pek waar juw zoektocht naar extra voordelige tweedehands cd’s start! Hier vind je flink afgeprijsde cd’s met prijzen nauwelijks duurder dan bij de gemiddelde  kringloper en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

 

Waarom zijn deze tweedehands cd’s zo enorm afgeprijsd?

 

Voor het afprijzen van de cd’s in onze koopjeshoek zijn verschillende redenen te noemen. Vaak hebben we van bepaalde cd’s gewoon heel veel op voorraad. Door inkoop van diverse partijen uit het verleden kwamen we vaak dezelfde titels tegen. Ook zijn er cd’s waarop zich hele lichte krasjes bevinden of de boekjes zijn soms wat minder netjes, waardoor we deze tweedehands cd’s ook flink afprijzen. Lees dus altijd de productomschrijving om een teleurstelling achteraf te voorkomen.

Hoe is de kwaliteit van de hier aangeboden tweedehands cd’s?

De kwaliteit van de aangeboden cd’s in onze koopjeshoek is gewoon goed en ook wel zeer goed. Wel soms hele lichte krasjes, maar alle cd’s worden getest en spelen gewoon goed af. Op onze pagina Gratis CD wel cd’s met soms een flinke hoeveelheid lichte krassen en deze worden dan ook niet getest maar zullen vrij zeker wel afspelen. Een van deze cd’s  kunt u gratis mee laten sturen bij een bestelbedrag vanaf € 10,- (exclusief verzendkosten). Voorts zijn deze cd’s voor € 0,50 per stuk te koop met boekjes, maar zonder plastic doosjes en dus niet getest. Het kopen van deze cd’s is dan ook  op eigen risico.

 

De koopjeshoek is nu al hot bij VindCD

De koopjeshoek is nu al hot bij klanten van VindCD. Deze rubriek bestaat nog maar kort en we hebben al van verschillende muziek titels afscheid genomen door de enorme belangstelling. Vooral verzamelaars grijpen nu hun kans nog enkele titels welke aan hun geluk ontbreken voor slechts enkele Euro’s mee te pakken. De prijzen in deze rubriel beginnen vanaf slechts € 1,-! Zie jij iets staan wat je interesse wekt, wacht dan niet te lang. OP = OP!

CategoriesNieuws

De pianist Hendrik Jan van der Heiden komt met een nieuw piano-album ‘Miniaturen’

 

 

De pianist Hendrik Jan van der Heiden komt met een nieuw piano-album 'Miniaturen'

Miniaturen

Zojuist is een nieuw piano-album van pianist Hendrik Jan van der Heiden uit. De nieuwe release bevat 28 korte pianowerken, Miniaturen, karakterstukken in klassieke stijl door Hendrik Jan zelf gemaakt.

Hendrik Jan: ‘Ik ben geboren in Indonesië en geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Op jonge leeftijd moest ik orgel spelen van mijn vader. Mijn vader, dominee van een kerk, wilde persé dat ik orgel speelde. Echter ik wilde niet, maar mijn vader zette door. De eerste orgellessen gingen ook met traantjes gepaard. Mijn vader bleef erbij zitten, net zo lang tot ik het uit mijn hoofd kende. En zo kreeg ik uiteindelijk toch plezier en vloog door vele orgelboeken heen bij orgeldocent Frans van Tilburg (1933-2005). Van Tilburg stond de orgeltraditie van Jan Zwart, Feike Asma en Jan Bonefaas.

Hendrik Jan van der Heiden - 'Miniaturen'

De orgelbank

Hendrik Jan: “Van Tilburg had een grote groep leerlingen en was verbonden aan de Streekmuziekschool in de Alblasserwaard. Het was Frans van Tilburg die mij 7,5 jaren gedegen orgellessen gaf. Ik speelde op jonge leeftijd het ‘zware’ literaire werk voor orgel: Choral III van César Franck, de Tweede Symfonie van Charles-Marie Widor en bijvoorbeeld het Premiere Choral van Hendrik Andriessen. Op 14-jarige leeftijd werd ik 2e finalist van een landelijk orgelconcours en op 15-jarige leeftijd werd ik kerkorganist in Hardinxveld-Giessendam. Omdat mijn vader als predikant een beroep aan nam naar Kampen stuurde Frans van Tilburg mij door naar pianist / organist Klaas Jan Mulder (1930-2008.) “Ik was in de gloria, en ik wist het zeker Mulder zou me verder brengen in de muziek.” Een jongensdroom kwam uit. “Mulder werd mijn coach en echte muzikale gids.”

Klaas Jan Mulder, vaderfiguur en vriend

Hendrik Jan: “Bij Mulder heb ik meer dan 10 jaren privé-pianolessen ontvangen. Dat was meer dan één uur in de 14 dagen. Klaas Jan Mulder leerde mij hele klassiek repertoire spelen: Bach, Beethoven, Mozart, Schubert, Schumann enz. Mulder was voor mij een vaderfiguur en later een vriend. Hij was erg precies en streng. Ik moest erg hard studeren.”

Het was Klaas Jan Mulder die in zijn natuurtalent ‘geloofde’. Ondertussen ontving Hendrik Jan ook nog orgellessen van Jaap Zwart en Harm Jansen. Na het sterven van Mulder heeft Hendrik Jan nog diverse pianolessen gevolgd bij pianisten van Russische origine.

Romantiek

Hendrik Jan: “Nog steeds laat ik me graag inspireren door vele elementen van de

Romantiek. De piano als instrument is ten diepste enkel een onderdeel, het verlengde, van mijn eigen klankwereld en klankbeleving. Voor mij gaat het om diepere emoties die in woorden niet zijn uit te drukken, maar in klank. Dat klinkt heel persoonlijk, maar de klank, de pianoklank is ook persoonlijk.

Met deze miniaturen wil ik essentiële thema’s (ook uit het Christendom) met pianomuziek verbinden.

Ik ben een liefhebber van theologie en filosofie en lees af en toe nog wel eens een boek. Ook dat beïnvloed mijn muziek. Jaren lang heb ik in stilte aan mijn eigen klank gewerkt. En nu ligt mijn muzikale handtekening vast op het zilveren schijfje. Met veel voldoening kijk ik terug, maar het is nu openbaar. Zelf richt ik me op de toekomst”

Luwte

Hendrik Jan is een wat terug getrokken persoonlijkheid. “Ik leef heel sober en regelmatig en ik focus me enkel op de muziek”. Toch heeft hij in de luwte hard kunnen werken aan zijn eigen specifieke rustieke pianoklank, met hoorbaar invloeden van Klaas Jan Mulder. De generatie pianisten die er niet meer zijn: Sviatoslav Richter, Emil Gilels, Jorge Bolet, Vladimir Horowitz, Lazar Berman, Sergei Rachmaninoff, is voor Hendrik Jan een onuitputtelijke inspiratiebron.
De booklet van de cd ‘Miniaturen’ bevat ook een uitgebreide (theologische) toelichting over zijn nieuwste muziekstukken voor piano, met invloeden van Robert Schumann, Franz Schubert, Sergei Rachmaninoff, Pjotr Tschaikovsky. De cd Miniaturen is te koop bij  De Bazuin of kies voor direct bestellen.

De prijs is 15 euro.

CategoriesNieuws

38 Gratis CD’s toegevoegd en er is meer nieuws!

Gratis CD's bij CD Winkel VindCD

38 Gratis CD’s toegevoegd en er is meer nieuws!

Dagelijks zijn we hard aan het werk om het winkelen bij CD Winkel VindCD voor jou tot een feestje te maken.

Zo hebben we vandaag 38 Gratis CD’s toegevoegd  aan  onze speciale pagina. Hoe jij een Gratis CD kunt krijgen lees je op onze Faq pagina en meer over de diverse acties in onze webwinkel.

 

Aanmelden op onze maandelijkse nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan op onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een couponcode met 15% korting welke je kunt gebruiken tot eind 2019. Het gebruik van de korting is in deze periode onbeperkt. Ben jij al abonnee en wil jij krijg alsnog deze coupon ontvangen? Neem contact met ons op.

 

De producten bij VindCD

Bezoek jij de pagina CD Kopen dan zie je dat de CD’s voortaan van  A tot Z gerangschikt staan. Deze sorteervolgorde kun  je boven de producten zelf even  veranderen. Wil je gelijk de twaalf recente toevoegingen zien ga dan naar Nieuw Binnen  recht bovenaan op onze website.

 

De acht pluspunten van winkelen bij VindCD

  • Een Spaarpuntensysteem waarmee je spaart voor 15% korting (Werkt alleen als je een account hebt aangemaakt.)
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd
  • Betalen met iDEAL, PayPal of via bankoverschrijving
  • Gratis bezorging bij aankopen vanaf € 35,-
  • Een Gratis CD uitkiezen bij aankopen vanaf € 10,- Kijk voor meer info op onze Faq pagina.
  • Zorgvuldige verpakking van je bestelling
  • Aanmelden op onze maandelijkse nieuwsbrief waardoor je 10% korting krijgt tot eind 2019 op al onze cd’s. Aanmelden kan op de pagina CD Kopen onder alle rubrieken aan de linkerzijde.
  • Veel positieve reacties in ons gastenboek

 

VindCD daar wordt jouw muziekverzameling beter van!

CategoriesNieuws

Nieuw! Een spaarpuntensysteem bij CD Winkel VindCD

Nieuw! Een spaarpuntensysteem bij CD Winkel VindCD

Vanaf vandaag introduceren wij ons nieuwe kortingssysteem waarmee de oude standaard 10% korting komt te vervallen. Vanaf nu krijg je na iedere aankoop van € 35 of meer 15% korting. Het kan zijn dat je na twee of drie aankopen pas aan 35 punten komt, maar dit wordt door het systeem keurig bijgehouden. Helaas zijn je tussentijds opgebouwde spaarpunten nog niet te zien in je VindCD account. Dit hebben wij aangekaart bij de makers van het programma  en ze zijn druk bezig om dit probleem op te lossen.

 

LET OP!

Wil jij meedoen aan het spaarpuntensysteem bij CD Winkel VindCD dan is het belangrijk dat je tijdens je bestelling een account aanmaakt. Zonder account (dus als gast bestellen) levert je geen spaartegoed op.

 

Je ontvangt automatisch een mail met hierin de kortingscode. De code is 30 dagen geldig na ontvangst van de mail. Gedurende deze 30 dagen kan de code slechts één keer gebruikt worden. Voor iedere bestede euro krijg je 1 punt en bij 35 punten (€ 35,-) ontvang je 15% korting met de couponcode die je per mail ontvangt. Bewaar de mail goed zolang je de korting nog niet verzilverd hebt.

 

Extra spaarpunten

Je ontvangt al 5 punten bij je allereerste bestelling vanaf de introductie van het spaarpuntensysteem en nog eens 5 punten zodra je bestelling betaald en afgerond is. bij je eerste bestelling dus 10 extra punten en besteed je dan € 25,- ontvang  je gelijk een mail met een kortingscode van 15%.

Gratis verzending

Besteed je € 35,- of meer in onze webwinkel krijg je gratis verzending naast de eerder genoemde korting. Doe dus meer met je portemonnee ga voor  CD Winkel VindCD