CategoriesNieuws

Koopjeshoek met extra afgeprijsde tweedehands cd’s.

Koopjeshoek van VindCD

Koopjeshoek

Koopjeshoek van VindCD is een redelijk nieuwe rubriek. De pek waar juw zoektocht naar extra voordelige tweedehands cd’s start! Hier vind je flink afgeprijsde cd’s met prijzen nauwelijks duurder dan bij de gemiddelde  kringloper en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

 

Waarom zijn deze tweedehands cd’s zo enorm afgeprijsd?

 

Voor het afprijzen van de cd’s in onze koopjeshoek zijn verschillende redenen te noemen. Vaak hebben we van bepaalde cd’s gewoon heel veel op voorraad. Door inkoop van diverse partijen uit het verleden kwamen we vaak dezelfde titels tegen. Ook zijn er cd’s waarop zich hele lichte krasjes bevinden of de boekjes zijn soms wat minder netjes, waardoor we deze tweedehands cd’s ook flink afprijzen. Lees dus altijd de productomschrijving om een teleurstelling achteraf te voorkomen.

Hoe is de kwaliteit van de hier aangeboden tweedehands cd’s?

De kwaliteit van de aangeboden cd’s in onze koopjeshoek is gewoon goed en ook wel zeer goed. Wel soms hele lichte krasjes, maar alle cd’s worden getest en spelen gewoon goed af. Op onze pagina Gratis CD wel cd’s met soms een flinke hoeveelheid lichte krassen en deze worden dan ook niet getest maar zullen vrij zeker wel afspelen. Een van deze cd’s  kunt u gratis mee laten sturen bij een bestelbedrag vanaf € 10,- (exclusief verzendkosten). Voorts zijn deze cd’s voor € 0,50 per stuk te koop met boekjes, maar zonder plastic doosjes en dus niet getest. Het kopen van deze cd’s is dan ook  op eigen risico.

 

De koopjeshoek is nu al hot bij VindCD

De koopjeshoek is nu al hot bij klanten van VindCD. Deze rubriek bestaat nog maar kort en we hebben al van verschillende muziek titels afscheid genomen door de enorme belangstelling. Vooral verzamelaars grijpen nu hun kans nog enkele titels welke aan hun geluk ontbreken voor slechts enkele Euro’s mee te pakken. De prijzen in deze rubriel beginnen vanaf slechts € 1,-! Zie jij iets staan wat je interesse wekt, wacht dan niet te lang. OP = OP!