gastenboek-cd-winkel-vindcd

gatesn boek

Gastenboek van VindCD

Schrijf hier over je ervaring met CD Winkel VindCD

Log in om een bericht te plaatsen

35 berichten.
R.L.W. R.L.W. uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 28 juli 2022 om 17:56
Beste Emile, Aangezien mijn vorige bestelling ook uitstekend bevallen was besloot ik dit weer eens te doen! Ben namelijk een jongen van 16 die zijn draai helemaal heeft gevonden in de jaren 80 muziek. Het is zelfs zo dat ik aan de muziek daarna geen behoefte meer heb. De kwaliteit en het 80's geluid geven mij een zeer vertrouwd gevoel. Mijn ouders zijn gescheiden en mijn moeder heeft veel CD's, mijn vader wat minder. De nummers die ik niet op CD bij mijn vader had streamde ik of speelde het af via USB. Inmiddels heb ik ook een zeer serieuze Kenwood hifi set uit eind jaren 80 op mijn kamer met 4 70's boxen eraan. Het is HEERLIJK om alle muziek nu eindelijk op CD te hebben. Dat voelt toch een heel stuk echter aan. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de keurige service, aangezien ik het van mijn zakgeld moet doen en de mindere kwaliteit van streamingsdiensten duidelijk hoorbaar is bij mij. Zijn jullie een zeer grote uitkomst voor mij😊😇 Emile, je wordt hartelijk bedankt. Groeten, Jongen van 16 die enorm van vintage geluid geniet😇
Beste Emile, Aangezien mijn vorige bestelling ook uitstekend bevallen was besloot ik dit weer eens te doen! Ben namelijk een jongen van 16 die zijn draai helemaal heeft gevonden in de jaren 80 muziek. Het is zelfs zo dat ik aan de muziek daarna geen behoefte meer heb. De kwaliteit en het 80's geluid geven mij een zeer vertrouwd gevoel. Mijn ouders zijn gescheiden en mijn moeder heeft veel CD's, mijn vader wat minder. De nummers die ik niet op CD bij mijn vader had streamde ik of speelde het af via USB. Inmiddels heb ik ook een zeer serieuze Kenwood hifi set uit eind jaren 80 op mijn kamer met 4 70's boxen eraan. Het is HEERLIJK om alle muziek nu eindelijk op CD te hebben. Dat voelt toch een heel stuk echter aan. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de keurige service, aangezien ik het van mijn zakgeld moet doen en de mindere kwaliteit van streamingsdiensten duidelijk hoorbaar is bij mij. Zijn jullie een zeer grote uitkomst voor mij😊😇 Emile, je wordt hartelijk bedankt. Groeten, Jongen van 16 die enorm van vintage geluid geniet😇
Claudia H. Claudia H. uit Den Helder heeft geschreven op 14 september 2021 om 19:58
Top service en snelle levering. Mijn lievelings CD gevonden die ik nergens anders kon vinden! Helemaal te gek!! Respect and keep up the music😊
Top service en snelle levering. Mijn lievelings CD gevonden die ik nergens anders kon vinden! Helemaal te gek!! Respect and keep up the music😊
Beheerdersantwoord van: VindCD
Beste Claudia, Bedankt voor je leuke bericht. Dit is precies wat ik wil, mensen voorzien van muziek waar ze al tijden naar op zoek zijn.
Beste Claudia, Bedankt voor je leuke bericht. Dit is precies wat ik wil, mensen voorzien van muziek waar ze al tijden naar op zoek zijn.
Richard F. Richard F. uit Pijnacker heeft geschreven op 17 juni 2021 om 22:02
Pakketje snel na bestellen ontvangen. CD’s zien er keurig uit en prima verpakt allemaal. Helaas bleek 1 CD toch niet leverbaar. Persoonlijk bericht en geld is direct terug gestort. Bedankt en complimenten voor de service.
Pakketje snel na bestellen ontvangen. CD’s zien er keurig uit en prima verpakt allemaal. Helaas bleek 1 CD toch niet leverbaar. Persoonlijk bericht en geld is direct terug gestort. Bedankt en complimenten voor de service.
Beheerdersantwoord van: VindCD
Beste Richard, Hartelijk dank voor je aardige bericht. Dit wordt enorm gewaardeerd Met vriendelijke groeten Emile
Beste Richard, Hartelijk dank voor je aardige bericht. Dit wordt enorm gewaardeerd Met vriendelijke groeten Emile
Jeroen de Vries Jeroen de Vries uit Beetsterzwaag heeft geschreven op 8 mei 2021 om 11:40
Ik heb een paar maand geleden vindcd ontdekt en was aangenaam verrast. Een groot aanbod voor goede prijzen,kortingen,een gratis cd en elke week verse cd's. Het bestellen gaat makkelijk,de service is top,erg klantvriendelijk en alles erg snel opgestuurd en heel goed verpakt in goede conditie. Kortom alleen maar lof voor deze site.Jeroen de Vries
Ik heb een paar maand geleden vindcd ontdekt en was aangenaam verrast. Een groot aanbod voor goede prijzen,kortingen,een gratis cd en elke week verse cd's. Het bestellen gaat makkelijk,de service is top,erg klantvriendelijk en alles erg snel opgestuurd en heel goed verpakt in goede conditie. Kortom alleen maar lof voor deze site.Jeroen de Vries
jeroenvin761 jeroenvin761 uit Eindhoven heeft geschreven op 27 januari 2021 om 20:23
Hallo Emile, Bij deze laat ik even weten dat ik de Cds binnen heb. Heb ze nog niet kunnen uitpakken, maar wil jullie wel even een pluim meegeven voor zowel het opsturen wat snel gaat als voor de mogelijkheden die jullie bieden. Bij deze heel erg bedankt en graag tot de volgende keer. Jeroen Vinckx
Hallo Emile, Bij deze laat ik even weten dat ik de Cds binnen heb. Heb ze nog niet kunnen uitpakken, maar wil jullie wel even een pluim meegeven voor zowel het opsturen wat snel gaat als voor de mogelijkheden die jullie bieden. Bij deze heel erg bedankt en graag tot de volgende keer. Jeroen Vinckx
Beheerdersantwoord van: VindCD
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor je aardige bericht. Geniet straks van je aankopen en graag tot een volgende keer op www.vindcd.nl Met muzikale groeten Emile
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor je aardige bericht. Geniet straks van je aankopen en graag tot een volgende keer op www.vindcd.nl Met muzikale groeten Emile
ebar22 ebar22 uit Amsterdam heeft geschreven op 11 september 2020 om 17:27
Via Google ben ik bij VindCD terecht gekomen. Ik heb meteen een paar leuke cd’s voor een zacht prijsje besteld en mijn pakket werd dezelfde dag nog verzonden. Alles ging perfect, totdat PostNL mijn pakket in handen kreeg! Omdat ik na 5 dagen mijn pakket nog niet had ontvangen, heb ik contact met VindCD opgenomen. Emile heeft meteen contact met PostNL opgenomen, zodat er een onderzoek werd uitgezet. Na een retourzending via VindCD, heb ik mijn pakket alsnog in goede orde ontvangen. Emile, nogmaals dank voor je super klantvriendelijkheid en top service, je bent fantastisch! Ben je op zoek naar cd’s van top kwaliteit voor een prima prijs, dan moet je zeker bij VindCD wezen!
Via Google ben ik bij VindCD terecht gekomen. Ik heb meteen een paar leuke cd’s voor een zacht prijsje besteld en mijn pakket werd dezelfde dag nog verzonden. Alles ging perfect, totdat PostNL mijn pakket in handen kreeg! Omdat ik na 5 dagen mijn pakket nog niet had ontvangen, heb ik contact met VindCD opgenomen. Emile heeft meteen contact met PostNL opgenomen, zodat er een onderzoek werd uitgezet. Na een retourzending via VindCD, heb ik mijn pakket alsnog in goede orde ontvangen. Emile, nogmaals dank voor je super klantvriendelijkheid en top service, je bent fantastisch! Ben je op zoek naar cd’s van top kwaliteit voor een prima prijs, dan moet je zeker bij VindCD wezen!
Alex Alex heeft geschreven op 19 augustus 2020 om 21:55
Mooi assortiment CDs, snelle levering en alles netjes verpakt. Helemaal top!
Mooi assortiment CDs, snelle levering en alles netjes verpakt. Helemaal top!
Véronique Quartier Véronique Quartier uit Diest - België heeft geschreven op 11 juni 2020 om 11:06
Cd's zijn in heel goede beschermende envelop verzonden. Heel netjes! Communicatie met klantenservice is erg vriendelijk en heel vlot. Niet twijfelen om hier cd's te bestellen!
Cd's zijn in heel goede beschermende envelop verzonden. Heel netjes! Communicatie met klantenservice is erg vriendelijk en heel vlot. Niet twijfelen om hier cd's te bestellen!
Jack Arens Jack Arens uit Amsterdam heeft geschreven op 2 mei 2020 om 21:53
Dag Emile De CD van Storm Corrosion is bezorgd. Mijn dank voor deze zėėr correcte, maar vooral Vriendelijke afhandeling. Ik ga zeker weer kijken op je site.
Dag Emile De CD van Storm Corrosion is bezorgd. Mijn dank voor deze zėėr correcte, maar vooral Vriendelijke afhandeling. Ik ga zeker weer kijken op je site.
Marco Vriesema Marco Vriesema heeft geschreven op 22 april 2020 om 18:25
Zeer leuke website voor muziekliefhebbers, veel keuze, goede prijzen. De cd’s waren netjes verpakt en snel bezorgd. Prima gedaan!!
Zeer leuke website voor muziekliefhebbers, veel keuze, goede prijzen. De cd’s waren netjes verpakt en snel bezorgd. Prima gedaan!!
Nigel Nigel uit Zwolle heeft geschreven op 22 april 2020 om 18:10
Ben via een zoekmachine op Vindcd gekomen. Prijzen zijn erg goed. Vriendelijk en persoonlijk contact na bestelling. Heb de CD's in goede orde ontvangen. Het was goed en heel erg netjes verpakt. Ik zal zeker terugkomen om cds te kopen. Bedankt!
Ben via een zoekmachine op Vindcd gekomen. Prijzen zijn erg goed. Vriendelijk en persoonlijk contact na bestelling. Heb de CD's in goede orde ontvangen. Het was goed en heel erg netjes verpakt. Ik zal zeker terugkomen om cds te kopen. Bedankt!
Léon Léon heeft geschreven op 22 april 2020 om 12:06
Ook ik ben hier via de bekende zoekmachine terecht gekomen. De steekwoorden voor dit bedrijf: ruime keuze, fatsoenlijke prijzen en goede (erg vriendelijke) communicatie. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar "ouderwetse" CD's. Inmiddels al twee bestellingen gedaan en uitermate tevreden.
Ook ik ben hier via de bekende zoekmachine terecht gekomen. De steekwoorden voor dit bedrijf: ruime keuze, fatsoenlijke prijzen en goede (erg vriendelijke) communicatie. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar "ouderwetse" CD's. Inmiddels al twee bestellingen gedaan en uitermate tevreden.
W. Grauss W. Grauss heeft geschreven op 20 april 2020 om 14:21
Via Google op deze site terecht gekomen voor een lastig te verkrijgen cd. Prima prijs. Uit het grote aanbod nog een aantal andere leuke titels toegevoegd aan de bestelling en als bonus nog een gratis cd die ik ook nog op mijn lijstje had staan. Ben al bezig met een tweede bestelling!
Via Google op deze site terecht gekomen voor een lastig te verkrijgen cd. Prima prijs. Uit het grote aanbod nog een aantal andere leuke titels toegevoegd aan de bestelling en als bonus nog een gratis cd die ik ook nog op mijn lijstje had staan. Ben al bezig met een tweede bestelling!
Tim Sträter Tim Sträter heeft geschreven op 9 april 2020 om 18:47
Kwam bij toeval op deze site terecht. Besloten om, na een beetje rondgekeken te hebben op de site, een paar cd's te bestellen. Cd's waren netjes verpakt (er zat zelfs bubbeltjesplastic in het cd doosje) en zagen er nog heel goed uit. Als ik weer cd's nodig heb dan ga ik zeker kijken of ik hier iets kan vinden.
Kwam bij toeval op deze site terecht. Besloten om, na een beetje rondgekeken te hebben op de site, een paar cd's te bestellen. Cd's waren netjes verpakt (er zat zelfs bubbeltjesplastic in het cd doosje) en zagen er nog heel goed uit. Als ik weer cd's nodig heb dan ga ik zeker kijken of ik hier iets kan vinden.
Marrit Huizinga Marrit Huizinga uit Heerenveen heeft geschreven op 12 februari 2020 om 16:52
Gisteren de CD van Legally blonde besteld. Na een hele tijd gezocht te hebben naar de cd van de Nederlandse cast album voor een eerlijke prijs kwam ik op de website. Ik ben onwijs blij hem nu eindelijk te hebben. Ik raad vindcd 100% aan. De cd is in keurige staat en heel netjes verzonden. Ik bestel hier zeker vaker een CD. Vindcd krijgt dan ook van mij een dikke 10! Groetjes Marrit
Gisteren de CD van Legally blonde besteld. Na een hele tijd gezocht te hebben naar de cd van de Nederlandse cast album voor een eerlijke prijs kwam ik op de website. Ik ben onwijs blij hem nu eindelijk te hebben. Ik raad vindcd 100% aan. De cd is in keurige staat en heel netjes verzonden. Ik bestel hier zeker vaker een CD. Vindcd krijgt dan ook van mij een dikke 10! Groetjes Marrit
cp.mol cp.mol uit Oldenzaal heeft geschreven op 9 februari 2019 om 13:43
Prima gegaan. Volgende dag in huis, mooi verpakt en super kwaliteit. Ook overzichtelijke site, dat helpt enorm bij zoeken.
Prima gegaan. Volgende dag in huis, mooi verpakt en super kwaliteit. Ook overzichtelijke site, dat helpt enorm bij zoeken.
bartklee bartklee uit Sint-Katelijne-Waver, België heeft geschreven op 8 december 2018 om 14:36
10 cd's gisteren ontvangen:ongeschonden, mooi en netjes verpakt! Een aanrader, ook vanuit België dus!
10 cd's gisteren ontvangen:ongeschonden, mooi en netjes verpakt! Een aanrader, ook vanuit België dus!
bartklee bartklee uit Sint-Katelijne-Waver, België heeft geschreven op 26 november 2018 om 00:33
Klaar voor mijn eerste bestelling aan gunstige prijzen!
Klaar voor mijn eerste bestelling aan gunstige prijzen!
Corry van der Valk Corry van der Valk uit Rotterdam heeft geschreven op 3 november 2017 om 13:51
Geweldige service en keurige snelle aflevering! Ik kom hier vast terug!
Geweldige service en keurige snelle aflevering! Ik kom hier vast terug!
henkbleeksma henkbleeksma uit Almere heeft geschreven op 8 augustus 2017 om 16:11
Voor het eerst hier een cd besteld die en een mooie prijs had en ook nog snel en keurig verpakt geleverd was. Echt perfect. Ga hier vaker terugkomen!
Voor het eerst hier een cd besteld die en een mooie prijs had en ook nog snel en keurig verpakt geleverd was. Echt perfect. Ga hier vaker terugkomen!
Danielle Hildebrand Danielle Hildebrand uit Utrecht heeft geschreven op 10 juni 2017 om 17:12
Gister voor het eerst cd's besteld en vandaag al in huis! Super service! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Gister voor het eerst cd's besteld en vandaag al in huis! Super service! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Henny van der Vegt Henny van der Vegt uit Zwolle heeft geschreven op 6 mei 2017 om 10:04
42 cd's besteld en binnen 1 week 41 geleverd, 1 uitverkocht. En niet meer dan 212 euro betaald voor niet van nieuw te onderscheiden cd's. Eerste klas service, een aanrader.
42 cd's besteld en binnen 1 week 41 geleverd, 1 uitverkocht. En niet meer dan 212 euro betaald voor niet van nieuw te onderscheiden cd's. Eerste klas service, een aanrader.
wvdepaauw wvdepaauw uit Haarlem heeft geschreven op 18 maart 2017 om 20:15
Wederom wat gevonden, supersnel verzonden door Emile, fijne webshop!!! Top kwaliteit!!
Wederom wat gevonden, supersnel verzonden door Emile, fijne webshop!!! Top kwaliteit!!
Sascha Sascha uit Haarlem heeft geschreven op 8 februari 2017 om 12:37
Geweldig aanbod, snelle service en zeer betaalbaar. Altijd fijn zaken doen met Emile!
Geweldig aanbod, snelle service en zeer betaalbaar. Altijd fijn zaken doen met Emile!
abbenyvandijk abbenyvandijk heeft geschreven op 16 oktober 2016 om 09:54
Ga zometeen mijn eerste aankoop doen, was al een tijdje op zoek naar Menal Theo & Charlie Lownoise - On Air. Deze kost gewoon nog steeds 30 Euro! Belachelijk! Hier kost ie gewoon maar € 2,50, perfect toch! 2ehands of niet helemaal super!
Ga zometeen mijn eerste aankoop doen, was al een tijdje op zoek naar Menal Theo & Charlie Lownoise - On Air. Deze kost gewoon nog steeds 30 Euro! Belachelijk! Hier kost ie gewoon maar € 2,50, perfect toch! 2ehands of niet helemaal super!
wvdepaauw wvdepaauw uit Haarlem heeft geschreven op 20 juli 2016 om 20:42
Zo snel ontvangen, super kwaliteit, goede prijs en fijn contact! Tot de volgende keer!
Zo snel ontvangen, super kwaliteit, goede prijs en fijn contact! Tot de volgende keer!
Arie Arie heeft geschreven op 7 juli 2016 om 10:42
hallo emile cd,s ontvangen en weer keurig verpakt en in prima staat bedankt en tot een volgende keer groeten arie
hallo emile cd,s ontvangen en weer keurig verpakt en in prima staat bedankt en tot een volgende keer groeten arie
bicbic bicbic uit Amstelveen heeft geschreven op 2 juli 2016 om 19:55
Bestelling gedaan van meerdere cd's en snel ontvangen, bedankt voor de deal!!!
Bestelling gedaan van meerdere cd's en snel ontvangen, bedankt voor de deal!!!
Arie Arie uit Ridderkerk heeft geschreven op 28 juni 2016 om 19:18
hallo Emile cd's waren keurig verpakt en in zeer goede staat en snelle service zondag besteld en dinsdag in de bus. zal zeker vaker bij je kopen. Groeten Arie en bedankt!
hallo Emile cd's waren keurig verpakt en in zeer goede staat en snelle service zondag besteld en dinsdag in de bus. zal zeker vaker bij je kopen. Groeten Arie en bedankt!
svlijter svlijter heeft geschreven op 14 juni 2016 om 10:43
Het pakket was super netjes ingepakt en de cd´s zijn van goede kwaliteit. Zal hier zeker vaker wat bestellen. Helemaal top!
Het pakket was super netjes ingepakt en de cd´s zijn van goede kwaliteit. Zal hier zeker vaker wat bestellen. Helemaal top!
Jorge Jorge heeft geschreven op 31 mei 2016 om 19:10
Wederom een bestelling gedaan. Communicatie en afhandeling wederom zeer correct!
Wederom een bestelling gedaan. Communicatie en afhandeling wederom zeer correct!
Jorge Jorge heeft geschreven op 25 mei 2016 om 23:06
Zeldzame CD van Robin Nolan kunnen vinden via VindCD. CD in keurige staat (Nieuw) ontvangen. Communicatie en verzorging verdienen een 10! Kortom een aanrader voor alle muziekliefhebbers!
Zeldzame CD van Robin Nolan kunnen vinden via VindCD. CD in keurige staat (Nieuw) ontvangen. Communicatie en verzorging verdienen een 10! Kortom een aanrader voor alle muziekliefhebbers!
Erik Erik uit Dordrecht heeft geschreven op 24 februari 2016 om 10:39
Naar tevredenheid hier onlangs vier cd's gekocht. Is in goede staat en keurig verpakt aangekomen.
Naar tevredenheid hier onlangs vier cd's gekocht. Is in goede staat en keurig verpakt aangekomen.
Hanneke Hanneke heeft geschreven op 12 februari 2016 om 11:50
al jaren op zoek naar bepaalde cd's, nergens te vinden, ook niet via spotify....en vind dan ook nog mooie cd's waar ik niet naar op zoek was! kwaliteit als nieuw, snelle service, en bijna voor niks......
al jaren op zoek naar bepaalde cd's, nergens te vinden, ook niet via spotify....en vind dan ook nog mooie cd's waar ik niet naar op zoek was! kwaliteit als nieuw, snelle service, en bijna voor niks......
Rivka Rivka uit Zoetermeer heeft geschreven op 11 februari 2016 om 13:10
Ik heb twee cd's bij Vindcd besteld en die waren niet van nieuw te onderscheiden. Keurig verpakt en aantrekkelijk geprijsd. Een aanrader als je nog wat ontbrekende items in je collectie zoekt!
Ik heb twee cd's bij Vindcd besteld en die waren niet van nieuw te onderscheiden. Keurig verpakt en aantrekkelijk geprijsd. Een aanrader als je nog wat ontbrekende items in je collectie zoekt!